5ª EDICIÓ 2021 – NOVES DATES / NEW DATES

Del 27 al 30 de maig 2021

Anirem actualitzant el programa i els horaris de les sessions, i finalment tornarem a obrir les inscripcions per les sessions  un mes abans com a molt tard. 

NOTA IMPORTANT: CurtÀneu és una mostra de curtmetratges i per tant no hi han inscripcions ni premis regulats. Malgrat tot, qualsevol autor que tingui un treball ens pot enviar un enllaç per visionar-lo i si te qualitat i encaixa amb la filosofia de la mostra, podria ser inclòs a la selecció.

 

La 5ª edició de CurtÀneu compte amb la projecció d’una quarantena de curtmetratges de temàtiques variades: ficció, animació, documental, cinema esportiu i de natura, medi ambient i experimental. També es projectaran peces produïdes per gent del territori.    

Degut a la situació derivada de la covid19, CurtÀneu adoptarà totes les mesures de seguretat i limitacions d’aforament necessaris per assegurar una mostra segura. L’organització informarà permanentment de qualsevol canvi o modificació.   

Per celebrar el seu cinquè aniversari, CurtÀneu vol  comptar amb un ambaixador de luxe: el reconegut actor, director i guionista  Oriol Vila, visitant habitual de les Valls d’Àneu.  De moment encara no tenim confirmada la seva assistència.  

 

Les sessions es realitzaran a diversos espais del territori, cedits per les diferents entitats com el Parc Natural de l’Alt Pirineu i Aran, EcoMuseu de les Valls d’Àneu i els  Ajuntaments de; l’Alt Àneu, d’Espot, La Guingueta d’Àneu i Esterri d’Àneu. 

Día(s)

:

Hora(s)

:

Minuto(s)

:

Segundo(s)