EDICIÓ 2020

CurtÀneu celebra del 5 al 8 de novembre de 2020 la seva cinquena edició amb la projecció d’una trentena de curtmetratges de temàtiques variades: ficció, animació, documental, cinema esportiu i de natura, medi ambient i experimental. També es projectaran peces produïdes per gent del territori.

Degut a la situació derivada de la covid19, CurtÀneu adoptarà totes les mesures de seguretat i limitacions d’aforament necessaris per assegurar una mostra segura. L’organització informarà permanentment de qualsevol canvi o modificació.

Per celebrar el seu cinquè aniversari, CurtÀneu 2020 compta amb un ambaixador deluxe: el reconegut actor, director i guionista;  Oriol Vila. L’actor, visitant habitual de les Valls d’Àneu, ens acompanyarà durant la mostra.

Les sessions es realitzaran a diversos espais del territori, sedits per les diferents entitats com el Parc Natural de l’Alt Pirineu i Aran, EcoMuseu de les Valls d’Àneu i els  Ajuntaments de; l’Alt Àneu, d’Espot, La Guingueta d’Àneu i Esterri d’Àneu. 

Día(s)

:

Hora(s)

:

Minuto(s)

:

Segundo(s)