5ª EDICIÓ FETA !!

Ja estem treballant per la 6ª edició que es farà durant el proper mes de novembre del 2021

 

 NOTA IMPORTANT: CurtÀneu és una mostra de curtmetratges i per tant no hi han inscripcions ni premis regulats. Malgrat tot, qualsevol autor que tingui un treball ens pot enviar un enllaç per visionar-lo i si te qualitat i encaixa amb la filosofia de la mostra, podria ser inclòs a la selecció.   

 

La 5ª edició de CurtÀneu va comptar amb la projecció d’una quarantena de curtmetratges de temàtiques variades: ficció, animació, documental, cinema esportiu i de natura, medi ambient i experimental. També es van projectar dos curtmetratges produïts per gent del territori.    

 

 Degut a la situació derivada de la covid19, CurtÀneu va adoptar les mesures de control necessàries mitjançant inscripcions prèvies a cada sessió.  

 

Per celebrar el seu cinquè aniversari, CurtÀneu  va comptar amb un ambaixador de luxe: el reconegut actor, director i guionista  Oriol Vila, visitant habitual de les Valls d’Àneu.  Durant la sessió «golfa» va dirigir unes paraules al públic assistent.

 

 

Les sessions es realitzaran a diversos espais del territori, cedits per les diferents entitats com el Parc Natural de l’Alt Pirineu i Aran, EcoMuseu de les Valls d’Àneu i els  Ajuntaments de; l’Alt Àneu, d’Espot, La Guingueta d’Àneu i Esterri d’Àneu. 

Día(s)

:

Hora(s)

:

Minuto(s)

:

Segundo(s)