CurtÀneu Experience 

 

Cinema + naturalesa + cultura + oci 

CurtÀneu Experience vol donar a conèixer les Valls d’Àneu a un grup reduït de persones perquè gaudeixin de les projeccions de curtmetratges que ofereix el CurtÀneu. A banda de gaudir del millor cinema, coneixeran i gaudiran del Pirineu en una època molt tranquil·la. CurtÀneu Experience és cultura, la natura, bona taula… una oferta d’oci complerta per un cap de setmana inoblidable!

Si ets cinèfil, amant de la natura i vols viure de primera mà una experiència única en un entorn excepcional, aquest cap de de setmana és per a tu. Contacta amb la nostra agència col·laboradora i consulta el pac que combinarà les projeccions de curtmetratges de qualitat amb un allotjament amb encant. Podràs degustar la millor gastronomia de la zona i comptaràs amb un guia que et mostrarà els encants i els secrets de l‘espectacular Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici.

La gran sorpresa: conèixer el nostre convidat estrella. L’ambaixador de CurtÀneu 2020 és el reconegut actor Oriol Vila, habitual del Pallars i que ens acompanyarà durant tota la mostra.

Les places son limitades!!!

Llums, càmera i Valls d’Àneu!