Sessions 5ª edició

ATENCIÓ: LA SESSIÓ MEDIAMBIENTAL ES FARÀ A L’ECOMUSEU DE LES VALLS D’ÀNEU A ESTERRI D’ÀNEU EN LLOC DE A LLAVORSÍ, EL MATEIX DIA I A LA MATEIXA HORA

La Mostra Internacional de Curtmetratges a les Valls d’Àneu CurtÀneu tindrà lloc del  27 al 30 de maig del 2021.

INSCRIPCIONS OBERTES !!!

Per poder assistir a les diferents sessions de CurtÀneu, es imprescindible fer la inscripció prèviament «online». L’aforament es limitat, per lo que es tindrà en compte l’ordre d’inscripció fins l’exhauriment de les places disponibles. 

Per mesures de seguretat, s’haurà de realitzar la inscripció individual indiferentment sigui adult o nen. 

Horaris i programa subjectes a canvis per la covid-19.

Valoracions 5ª edició 2021

Com cada any, oferirem als espectadors la possibilitat de puntuar cada curtmetratge projectat mitjançant una enquesta online. La idea és la de conèixer quin tipus de curts agraden més als nostres espectadors i també establir una petita estadística sobre la seva edat i procedència. Per premiar aquesta col·laboració, oferim una seria de regals que sortejarem durant la setmana posterior a la mostra i els guanyadors es publicarán per la web i xarxes socials.

Per poder participar, és necessari que tots els assistents complimentin l’enquesta de valoració, i automàticament quedaran registrats per a participar en el sorteig.