Sessions 6ª edició 2021

INSCRIPCIONS TANCADES

Gràcies per la vostra assistència a les sessions i per les vostres valoracions.

 

La Mostra Internacional de Curtmetratges a les Valls d’Àneu CurtÀneu va tenir lloc de l’11 al 14 de novembre del 2021.

Per poder assistir a les diferents sessions de CurtÀneu, es imprescindible fer la inscripció prèviament “online”. Encara que l’aforament ara ja es permet al 100%, algunes sales tenen una capacitat limitada i per tant, és preferible seguir així per assegurar un bon control de l’aforament. 

Per més seguretat, s’haurà de realitzar la inscripció individual indiferentment sigui adult o nen.  

Les sessions en general no són recomanades per un públic menor de 10 anys, excepte la sessió especial que és recomanada per a majors de 14 anys, i les sessions esportiva i familiar que són per a tots els públics. 

 

Horaris i programa oficial (subjectes a canvis si fos necessari) 

Valoracions 6ª edició 2021

Com cada any, oferirem als espectadors la possibilitat de puntuar cada curtmetratge projectat mitjançant una enquesta online. La idea és la de conèixer quin tipus de curts agraden més als nostres espectadors i també establir una petita estadística sobre la seva edat i procedència. Per premiar aquesta col·laboració, oferim una seria de regals que sortejarem durant la setmana posterior a la mostra i els guanyadors es publicarán per la web i xarxes socials.

Per poder participar, és necessari que tots els assistents complimentin l’enquesta de valoració, i automàticament quedaran registrats per a participar en el sorteig.